Спектакуларните забави во летната бавча „Златина“ продолжуваат со шармантниот Ристе Ристески | Петок 29. Јуни 2018 година

Летна бавча „Златина“ на сите љубители на добрата забава Ви подготвува ново спектакуларно изнанадување!
Веќе во петок 29.Јуни доаѓа шармантниот и харизматичен Ристе Ристески, минатогодишен апсолутен победник на „Zvezde Granda“.

Картите од 100 денари се пуштени во продажба, истите можете да ги купите во Летна Бавча „Златина“ или при влез на врата.
Заради зголемен интерес за најавениот спектакл, Ве замолуваме резервирате на време на 078/268-775 или директно во просториите на Летна Бавча „Златина“ – Македонска Каменица.

Летна Бавча „Златина“
Петок, 29. Јуни 2018 година
Повелете, Ве очекуваме!

(маркетинг текст)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *