Со помош на социјалните мрежи за само неколку часа беше пронајдено изгубеното девојче во Куманово

Успеавме да го најдеме девојчето кое беше пријавено за изчезнато, за само неколку часа со моќта на социјалните мрежи и нашите прекрасни луѓе кои учествуваа во сето ова само со споделување успеавме да го најдеме изчезнатото девојче кое беше пронајдено во Куманово. Браво хумани луѓе, по коментарите таткото реагираше „Фала му на господ“ . Прекрасна емоција !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *