Сомер Реј – инстаграм убавица

Оваа убавица има 20 години и неверојатни 11 милиони следбеници на оваа социјална мрежа, па можеби е една од најпопуларните убавици за кои воопшто се пишувало.

Љубителката на фитнес навистина знае како да ја наплати својата популарност, па покрај тоа што рекламира разни производи на својот профил, неодамна објави и календар кој е составен со некои од нејзините најпровокативни фотографии.  

Доколку сакате да ја следите Сомер Реј на инстаграм ова е линк кој води до
нејзиниот профил:

https://www.instagram.com/sommerray/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *