Снеже Велков покажа како треба да изгледа секоја 35-годишна жена

„Позади секоја 35 годишна жена стои… огледало, за да ја потсети дека годините наназад се само добра инвестиција за понатаму! Среќен ми роденден!“ 🙂 – напиша Снеже Велков на нејзиниот фејсбук провил, по повод 35-тиот роденден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *