Следните 2 недели ќе работиме само по 4 дена

 Следниот неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Македонија е 6-ти април (Велики петок, а после викендот исто така неработен ден ќе биде и првиот ден по Велигден, 9-ти април, што значи дека следуваат 4 споени неработни денови.
Ова значи и дека во следните 2 неделе ќе работиме само по 4 работни денови што е одлична вест за вработените после долг период без неработни денови конечно да се одморат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *