Скопје: Студентка, по водење љубов со момчето, сама си зела 4.000 денари

Студентка на Природно-математички факултет во Скопје, со иницијали Т.О., сместена во Студентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“, по водење љубов со нејзиното момче, сама си наплатила. Момчето Л.Р., студент на Македонски јазик и книжевност, бурната ноќ го чинела цели 4.000 денари. Дека му ги нема парите сфатил дури кога отишол во продавница, да си купи намирници. 

Младиот студент сега вели дека не му се потребни парите, доволно е што дознал дека е со погрешна девојка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *