Сител телевизија со репортажа за Делчево во “Ја сакам Македонија”

sasa rudnik

Сител Телевизија минатата среда емитуваше репортажа за соседниот град на Македонска Каменица, градот Делчево. Во репортажата “Ја сакам Македонија” на убав и непосреден начин, со неколку соговорници се презентира богатото културно-историско наследство на Пијанец. Погледнете ја „Ја сакам Македонија” за овој соседен град на Македонска Каменица.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.