Се Продава Стан Во Македонска Каменица

Се продава стан, на улица Маршал Тито 8/8 во М.Каменица во зграда во центарот на градот(Белата куќа)кај поштата. Станот располага со спална, дневна со кујна ,купатило, шпајз, подрум и тераса. Станот е целосно реновиран со ПВЦ врати и прозорци, реновирано купатило, ставено нов водовод и сменета електрична инсталација.

Цена: 27000€

 

Контакт тел: 078/387-701

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.