Се продава нива со пристапен пат, приклучок со вода и струја во Павлиш Дол, Македонска Каменица

Се продава нива (ливада) во Павлиш Дол со вкупна површина од 1736 м2. До нивата, од регионалниот пат Македонска Каменица – Саса води земјен пат со приближна должина од 70 метри. Парцелата има чист имотен лист со обезбеден приклучок на вода и струја. Категоризација на квалитет на земјиште 3 (трета) класа.

Цена по договор. Повеќе информации на телефонскиот број 077 823 101

Leave a Reply

Your email address will not be published.