Се издава деловен простор на први и четврти кат во поранешна Управна зграда – строг ценар на Македонска Каменица

Се издава деловен простор на први и четврти кат во поранешна Управна зграда – строг ценар на Македонска Каменица.

Просторот на први кат (поранешен Смарт маркет и игротека Детелника) има површина од 145 м², додека четвртиот кат има корисна површина од 165 м². Двата простори се целосно опремени и истите се погодни за повеќе видови на услужни дејности.

Цена по договор. Повеќе информации можете да добиете на контакт телефонскиот број +39 3406164489 (Вибер).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *