Се издава деловен објект во Македонска Каменица

Се издава деловен објект во Македонска Каменица

Објектот со вкупна површина од 884 м2 и површина на дворно место од 1000 м2, се наоѓа на улица Церска 102.
Овој објект е модерен, функционален и погоден за повеќе намени и разни видови на бизнис.
Објектот е изграден е во 2000 година.
Цена на закуп, по договор.

Контакт за заинтересирани физички и правни лица:
Viber: +420 732 513 234
Телефон: 078 485 103

Leave a Reply

Your email address will not be published.