СЕЛО ТРКАЊЕ: НАМЕСТО СО ФУДБАЛСКА ТОПКА ДЕЦАТА ИГРААТ ФУДБАЛ СО ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА (ВИДЕО)

05.XI.2017 (kamenica.mk)

Ова видео е направено од случаен минувач покрај школскиот двор во кочанското село Тркање. Децата наместо со фудбалска топка играат фудбал со празни пластични шишиња. Срамота!

Извор: Мотика

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: