Секој голман треба да знае вака да “рола”

Некаде во Тунис, трета лига. Добро исполнети трибини, убав терен и: пар ролинзи кои два пати по ред му успеваа само на Зидан. Без заебанција само на Зидан. Што би рекли: Спаваш ли мирно Зинедине Зидане бе!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.