Сеир: Она кога си Босанец и не си ја знаеш силата (Видео)

Кога немаш искуство со справите за вежбање во теретана, ваквите ситуации не само што се неизбежни, туку понекогаш можат да бидат и опасни. Само тој си знае за кои мускули е вежбата…

Leave a Reply

Your email address will not be published.