Сврти на страница 117 и дознај каква ќе ти биде 2017 година

За да дознаете каква ќе биде годинава свртете на страницата број 117

Скопје, 11 јанууари 2017 (МИА) – Иако изминаа само 10-тина дена од новата 2017 година, на интернет веќе се појави трик кој го претскажува Вашиот живот во наредните 365 дена.

Сакате да знаете каква ќе ви биде претстојната година? Само отворете ја првата книга што ќе Ви дојде при рака на 117-та страница.

Ретки се оние кои ќе одолеат на предизвикот.

Едноставноста на трикот е доволна за тој да ги опседне „зависниците од интернет“. Социјалните мрежи се полнат со објави и фотографии од страниците број 117.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *