Само уште денес и утре! Промо цени за Нова година со Либеро Травел!

Само уште денес и утре по промотивни цени за најпопуларните дестинации за Нова година ??
СИГУРНИ РЕАЛИЗАЦИИ НА СИТЕ ПРОГРАМИ НА ЛИБЕРО ТРАВЕЛ‼️‼️‼️
?? Будва: 59 еур!
? Повеќе за понудата тука: https://goo.gl/NSrqbG
?? Белград: 79 еур!
? Повеќе за понудата тука: https://goo.gl/Y1G7DX
?? Истанбул: 85 еур!
? Повеќе за понудата тука: https://goo.gl/ghZMoS
?? Краков – 99 еур!
? Повеќе за понудата тука: https://goo.gl/RK3JtU
? Промотивните цени важат до 25,11,2017!
? Организиран превоз од: Виница, Кочани, Штип, Велес и Скопје
За повеќе информации и резервации контактирајте не на
☎️ 033 272- 800
? 072 272-800

Leave a Reply

Your email address will not be published.