Само „Го-Пласт Караман“ ви нуди врвен европски квалитет на PVC столарија за вашиот дом

Го-Пласт Караман е претпријатие основано децении наназад со основна дејност, производство на столарија од ПВЦ материјали. Благодарение на постојаното вложување во опрема, машини и соработката со водечките производители на PVC профили, Го-Пласт Караман го прошири својот асортиман и нуди врвен квалитет на изработена столарија за Вашиот дом.

Покрај воведувањето на комплетно автоматизирана линија и примената на современ софтвер за контрола на квалитетот при призводството, Го-Пласт Караман започна со монтажа на своите производи во повеќе градови од државата. Основна цел е да се овозможи европски квалитет и стандарди на квалитет за цени кои може да си ги доволат купувачите во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *