“САКАЈ МЕ СО СРЦЕ” во организација на ООУ “Кирил и Методиј”- Македонска Каменица

Во понеделник на 04. Декември, ООУ„Св.Кирил и Методиј“- М.Каменица организира настан под мотото “Сакај ме со срце”. Настанот се организира по повод 3-ти Декември- Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби. Истиот е со почеток од 13:00 часот, во Дом на култура- Македонска Каменица.

ООУ “Кирил и Методиј” како организатор на настанот, ги повикува сите ученици и граѓаните од Македонска Каменица да му се приклучат на овој настан за негово пригодно одбележување.

Leave a Reply

Your email address will not be published.