Родител нападнал наставник во Виница кој одземал мобилен телефон од ученик поради недозволено користење на училишен час

На 03.10.2023, полициски службеници од ОВР Виница извршиле службен разговор со В.Н.(48) од с.Виничка Кршла. Во 13.15 часот во училница на основно училиште во Виница агресивно се однесувал кон наставник затоа што претходно го одзел мобилниот телефон на неговиот малолетен син поради користење на мобилниот телефон на училишен час. По комплетирање на случајот против В.Н. ќе биде поднесена соодветна пријава.

Leave a Reply

Your email address will not be published.