Релаксирајте со во Сандански! Неодолива понуда на Libero Travel за 24-ти мај.

Патувајте за 24-ти Мај со ТА Либеро Травел во Сандански по супер цена.

Дозволете си одмор, релаксација и прошетка во природните убавини и изобилството на геотермални, минерелни и лековити извори на Сандански, кои го прават атрактивна туристичка дестинација, посебно за бањскиот туризам

ПОНУДАТА СОДРЖИ:

➡️ 2 ноќевања со појадок

➡️ факултатива во спа центар Свети Врач

по супер цена од 3100 денари.

Патувањето ќе се реализира во периодот од  25.05.-27.05.2018. Поаѓање од: Виница, Кочани и Штип, а резервации на следниве телефонски броеви: 072/272-800; 078/372-800; 033/272-800

Повеќе за понудата побарајте на следниов ЛИНК.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.