Распоред од натпревари на младинските категории на ФК Каменица САСА за претстојниот викенд

БОГАТ ФУДБАЛСКО-МЛАДИНСКИ ВИКЕНД ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА, ПИОНЕРИТЕ И ПОМЛАДИТЕ ПИОНЕРИ ГО ДОЧЕКУВААТ ТИКВЕШ. НАДЕЖИТЕ ОД ДЕТСКАТА ЛИГА ИСТОК ГО ДОЧЕКУВААТ ФК МЛАДОСТ-ТОШЕВ

Распоред на натпревари :

САБОТА, 10.11.2018 ГОДИНА

Помлади пионери :

ФК Каменица Саса – ФК Тиквеш 11:00 часот

Пионери :

ФК Каменица Саса – ФК Тиквеш 13:00 часот

НЕДЕЛА 11.11.2018 ГОДИНА (ДЕТСКА ЛИГА)

У-8 ФК Каменица Саса – ФК Младост Тошев

У-10 ФК Каменица Саса – ФК Младост Тошев

У-12 ФК Каменица Саса – ФК Младост Тошев

Натпреварите започнуваат во 10:00 часот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *