Прочитајте го целосниот текст од договорот помеѓу Македонија и Грција на македонски јазик

Грчкиот весник Катимерини вечерва го објави целосниот договор што македонската и грчката влада го постигнаа за името. Ова е превод на македонски јазик направен врз основа на објавениот договор во грчкиот весник

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *