Проверете дали ќе добиете платежна картичка за купување на домашни производи

Страницата на која може да проверите дали ќе добиете финансиска поддршка од државата веќе е во функција.

Финансиската поддршка е наменета за граѓани и вработени лица со низок доход, млади лица и здравствени работници, а со неа ќе може да се купат домашни производи.

Тука можете да проверите дали ќе добиете финансиска помош од државата само со внесување на матичниот број.

Треба да се напомене дека страницата може и да е преоптоварена и да функционира побавно, па ќе треба да бидете потрпеливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *