Проверете дали сте примени во студентски дом

Резултатите од конкурсот за сместување студенти во државните студентски домови, за академската 2020/2021 година, се објавени денеска.
Проверете дали сте примени на овој ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *