ПРИНУДЕН ПРЕКИН НА НАСТАВАТА ВО УЧИЛИШТАТА И ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 10.03.2020 година – Општина Македонска Каменица ја објави мерката донесена согласно со одлуката на Владата на Република Северна Македонија, а по препорака на Комисијата за заразни болести, за прекин на воспитно образовниот систем во основното и средното училиште и во детската градинка со времетраење од 14 дена.

Целиот текст од Соопштението можете да го прочитате овде

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *