Приведен Миленко Неделковски

Од извори од истрагата според ТВ21 новинарот Миленко Неделковски е приведен денеска и донесен во ПС во Велес. Неделковски е приведен поради закани и ширење омраза на социјалните мрежи.

Приведувањето го најави самиот Неделковски кој што на својот „Фејсбук“ статус напиша дека е дојдена полиција да го апси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *