Прес конференција во СЈО од 13 часот

Специјалното јавно обвинителство на Фејсбук профилот објави дека денеска во 13 часот ќе одржи прес конференција. Засега нема други детали за она што ќе биде објавено.

Leave a Reply

Your email address will not be published.