Преку видео од 30 секунди ќе се запознаете со најглупата девојка од Македонија. Убедена дека се допишува со Мерлин Монро

Ние нема што да додадеме, вие погледнете и видете сами за каков талент станува збор:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *