Прекин на снабдувањето со вода во Суво Маало поради санација на дефект

Поради изведување на градежни активности за поправка на дел од водоводната мрежа, без вода за пиење од градскиот водоводен систем ќе бидат корисниците од Суво Маало во Македонска Каменица.

Планиран период, како што известуваат од ЈП КаменаРека, за прекин во снабдувањето со вода е три часа, односно од 09:00 до 12:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *