ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: ДОКОЛКУ НЕМАТЕ ПОТРЕБА НЕ ПАТУВАЈТЕ КОН ДЕЛЧЕВО

Македонска Каменица, 11.01.2021 година – Голем број на камени одрони и останат материјал од атмосферски наноси се наоѓаат на регионалниот пат Македонска Каменица – Делчево.

Прочитајте повеќе: Се продава куќа во Македонска Каменица

Предупредување до возачите за внимателно возење на оваа делница, бидејќи поголеми и помали одрони се наоѓаат на повеќе места, а доколку немате потреба не патувајте кон Делчево до нормализирање на состојбата.

Екипите на Македонија Пат се на терен и постојано работат на отстранување на камените одрони и останати атмосферски наноси.

Leave a Reply

Your email address will not be published.