Првоаприлски маскенбал на дечињата од “Бамби” на 31. Март! Дојдете утре да ги поздравиме дечињата!

Првоаприлски маскенбал на дечињата од “Бамби” на 31. Март во петок!
Дојдете да ги поздравиме дечињата!

По повод Светскиот ден на шегата, во петок на 31. Март од 10:00 часот, започнува традиционалниот Првоаприлски маскенбал на дечињата во детската градинка “Бамби”.

За маскираните дечиња е планирано дефиле под маски со многу музика, забава и дружба долж улиците во централното градско подрачје. Централниот дел од дефилето под маски ќе биде на Градскиот плоштад во Македонска Каменица.

(MediaPoint ќе присуствува на настанот, каде заедно со дечињата ќе го изработиме најшареното и највесело видео по повод Меѓународниот ден на шегата и детската смеа)

Дојдете да ги поздравиме дечињата од “Бамби”!

Се гледаме утре!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *