Првата школа за “пица мајстори” во државата наскоро ќе биде отворена во Македонска Каменица

Погледнете го прилогот од Тв.24 направен во La Cucina Napolitana во Македонска Каменица со нашиот сограѓанин Зоран Јовановски Паламаро – светски познат пица мајстор и сопственик на првата школа за пица – мајстори во државата.

Убавата приказна и идеја, која Зоран Јовоновски ја донесе со неговото враќање во Македонска Каменица, привлече внимание од сите страни на Македонија. Веќе е поканет гостин во повеќе национални телевизиски студија. Секојдневно следиме прилози за неговата пица школа, која наскоро ќе започне да функционира токму во нашиот град.

Погледнете го видеото направено преку овјективот на Тв.24:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *