Право другарство: Жена му не го пуштила на Светско во Русија, па го испринтале за да го шетаат секаде со нив

Една група на другари од Мексико кои се верни фанови на фудбал, годинава без двоумење го испланирале своето патување до Русија. Но, еден од нив ги откачил затоа што сопругата не го пуштила.

sto-ti-se-pravi-drugari-zena-mu-ne-go-pustila-na-svetsko-vo-rusija-pa-go-isprintale-za-da-go-shetaat-sekade-so-niv-001.jpg

Како што сите вистински другари би направиле, ситуацијата не останала без сеир на негова сметка.

Наместо да го молат, едноставно си го испринтале во реална големина и сега каде и да одат го носат со нив. И најважното, го чекираат, да гледа што пропушта.

За кратко време неговата приказна стана атракција низ Москва, а вие можете да ја погледнете тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *