Почина Стамен Филипов – ноќна мора за лоши закони

Стамен Филипов e рекордер во поднесени иницијативи до Уставниот суд. Обичен херој чие главно хоби е барање лоши закони кои потоа се бори да ги поништи или направи подобри. До судот поднел преку 1200 иницијативи , додека 308 му биле прифатени. Кој е Стамен, погледнете во видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.