Потребни се ОВЧАРИ, плата 850 евра!

Интересен “оглас” може да се види на социјалната мрежа Facebook. Бугарин кој емигрирал во Грција, и работи како овчар, снимил видео на кое ги повикува сонародниците да го следат.

“Овде е многу убаво, нашата фирма вработува овчари, платата е 850 евра + јадење и цигари”, вели тој во видеото.

Целото видео ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НА ЛИНКОТ или на vrabotuvanje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.