Посетители се обиделе да затрујат родилка во болница?

Посетители се обиделе да затрујат родилка во болница?
21.XI.2017 kamenica.mk

Mедицинска сестра од Клиниката за гинекологија и акушерство вчера навечер пријавила несекојдневен настан кој се случил во просториите на Клиниката.

Имено, како што информираат од МВР, во Клиниката била примена родилка со породилни болки при што во нејзина посета дошле три машки лица. нејзини познаници. Тие донеле храна за родилката, а во сендвичот вработените пронашле четири големи таблети со сина боја.

Од полицијата преземаат мерки за расчистување на случајот.
Izvor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *