Поголем одрон на патот од Македонска Каменица кон Делчево. Сообраќајот се одвива наизменично по една коловозна лента

АМСМ информира дека денеска од 11:45 часот цеосно беше во прекин сообраќајот на патниот правец А-3, од Македонска Каменица кон Делчево.

Според последните добиени информации од АМСМ сообраќајот на овој патен правец од државата се одвива наизменично по една коловозна лента.

Појаснуваат дека прекинот на сообраќајот е поради поголем одрон на патниот правец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *