Погледнете како силен ветар држи автомобил исправен вертикално

Силниот ветер со брзина од над 90 км на час корнел дрва но и кревал автомобили во Западен Сафилд во Коенктикатс а очевидци биле сведоци и на ваква сцена, во која ветерот држел автомобил исправен !

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published.