ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ФОТОГРАФИИТЕ ОД ДЕНЕШНАТА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ВО ЈОУДГ „БАМБИ“ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Денес во просториите на ЈОУДГ „Бамби“ – Македонска Каменица се оддржа интересна креативна работилница „Од тато за мама“, „Од дедо за баба“, која беше организирана по повод 8-ми Март – Меѓународниот ден на жената. Интересот кај родителите и радоста кај дечињата од единствената детската градинка во нашиот град беше огромна. Беа користени материјали подготвени и обезбедени од воспитно – негователскиот тим при детската градинка „Бамби“, а изработката на честитките и подароците за нивните сопруги и мајки се самостојно креативно дело на татковците, дедовците и дечињата…
Фотографиите и повеќе детали од денешната креативна работилница можете да погленете на www.bambi.mk или на следниов линк:

https://bambi.mk/2018/03/06/%d0%be%d0%b4-%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be%d1%81/

Leave a Reply

Your email address will not be published.