Повторно започнуваат вечерните забави во Мотел Мерак | kamenica.mk

Мотел Мерак с.Луковица започнува со организирање на вечерни забави.

Веќе од утре, вечерните забави во Мотел Мерак ќе бидат ваш постојан избор за прекрасни моменти поминати со најблиските во убава атмосфера, надополнети со вкусни специјалитети од богатото мени.
Овој петок, со почеток од 20:30 часот, сезоната ќе ја отворат одличните „Модерато Бенд“.
Резервирајте на време на 075 354 506

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *