ПОВТОРНО ВИСОК ПРОЦЕНТ НА ИЗЛЕЗЕНОСТ НА ГЛАСАЧКИТЕ МЕСТА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

10:25

Каменица,29.Х.2017 (kamenica.mk)

Каменица и денес, како и во првиот круг гласа масовно. Дури 18% излезеност на гласачите до 10 часот утрово. Досега 1194 жители на Каменица го оствариле своето гласачко право. Гласањето е во мирни и нормални услови, без одредени пречки и проблеми, исто како и во првиот круг од пред две недели.

Leave a Reply

Your email address will not be published.