Повисоките делови на Суво Маало без вода за пиење поради дефект на главната водоводна линија

Известување од ЈП Камена Река за прекин во водоснабдувањето во повисоките делови на Суво Маало.

Пркинот во снабдувањето со вода во повисоките делови на приградската населба Суво Маало, како што известија од ЈП Камена Река, доаѓа поради настанат поголем дефект на една од главните водоводни линии на влезот во Македонска Каменица.

Екипите за комунални работи се на терен и интензивно работат на отстранување на дефектот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *