Повик за учество на млади локални музичари на „Каменичко Културно Лето 2018“

„Каменичко Културно Лето 2018“ и оваа година им дава можност на сите локални млади и талентирани бендови и диџеи за учество на најголемата културна манифестација во Источна Македонија, која ќе се оддржи од 26-29 август.

Сите заинтересирани може да аплицираат за учество на манифестацијата на фејсбук фан страницата на Каменичко Културно Лето 2018:  https://www.facebook.com/kamenica.kkl/ или на следниов email: pr@makedonskakamenica.gov.mk

Со сите музичари од Македонска Каменица чии апликации ќе бидат прифатени, ќе бидат склучени и договори за настап на „Каменичко Културно Лето 2018“.

Повикот ќе трае до 16.07.2018 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *