Плачковица “се сруши” во Македонска Каменица

image-0-02-05-8dc9466bbbb32867cd8b57b53d0ce4be7fc3e9e7e955ea3f3c20ffe156472a87-vЕкипата на ФК “Каменица Саса” ја победи фаворизираната “Плачковица”. Конечниот резултат на денешниот натпревар беше 1:0, по прекрасно изведениот слободен удар на Стевче Христов.

image-0-02-05-a79350573410118d0df413e8af212c7a05e690dc2352abac10659aad253c764a-v Со оваа победа на Саса се актуелизира прашањето за пласман во Втора македонска лига, а за остварување на амбициите потребно е продолжување на добрите игри.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *