ПЛАТЕН ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ на kamenica.mk

kamenica.mk е единствен информативен портал во Македонска Каменица и моментално еден од најпопуларните интернет портали во регионот. Наша определба е да не објавуваме политички содржини, но за време на изборната кампања за претстојните предвремени парламентарни избори ќе биде отстапен простор за промоција на политичките партии и нивните кандидати за пратеници.

За платен политички маркетинг ќе биде отстапен просторот за банери (300×250), за периодот од 21 ноември до 12 декември.

Сите заинтересирани за политички претставување преку нашиот медиум, за подетални информации може да не контактираат на следиов e-mail:  kamenicamk2016@gmail.com, или на следниов телефонски број: 070 786 000.

Лице за контакт – Горан Бразда Ристовски

izbori

Leave a Reply

Your email address will not be published.