Песна од мојот крај: „Дафино, моме Дафино“ – Распеани Каменичани

Во чест на 30- годишнината од првиот и единствен носач на звук, плод на култната каменичка пеачка група „Распеани Каменичани„ Каменица.Мк секоја недела, во својата рубрика „Песна од мојот крај“,ќе објавува нумери од нивниот антологиски албум „Дафино, моме Дафино“.

Денес, слушнете ја „Дафино, моме Дафино“ и имајте пријатно неделно попладне…

Leave a Reply

Your email address will not be published.