ПАТУВАЈ СО ЛИБЕРО ЗА ВОДИЦИ ВО ИСТАНБУЛ

(комерцијална објава)

Искористете го продолжениот викенд 18-21 Јануари (Водици) и заедно со Либеро Травел посетете го Истанбул. Магичниот град што ги спојува Истокот и Западот.
Во цената, за резервација до 10. Јануари, од 3990 денари се вклучени две ноќевања, водич при прошетката низ градот и разни други поволности при ова и следните патувања заедно со Либеро Травел.

Јавете се на 072 272 800 за повеќе и детални информации или отворете го следниов линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.