Патниот правец Кочани – Штип затворен за сообраќај

25. Јануари2018 каменица.мк

Според информациите кои што пред малце пристигнаа до редакцијата на Каменица.мк, сообраќајот на меѓународниот патен правец Кочани – Штип е во прекин, во двете насоки на движење. Возилата се преусмеруваат по обиколни патишта. Станува збор за сообраќајна несреќа за која детели не се познати. Увидните екипи се на терен и со подетелни информации ќе ве известиме во текот на денот, веднаш по добивањето на нови информации за настанот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.