ПАРК ПАНОРАМА ДЕЛЧЕВО: Петочно уживање со стенд ап на Марјан Георгиевски и настап на Виктори бенд

Драги пријатели, со огромно задоволство ве информираме дека Парк Панорама организира вистинко петочко уживање со голема доза на смеење и пријатна музика во одличниот природен амбиент.

*STAND UP COMEDY со Марјан Георгиевски
* музички настап на VICTORY BAND

Почетокот на овој настам е закажан за 20.00 h. ( 03.07.2020, петок)
Резервации на тел: 077 657 373

ВАЖНО: Согласно со препораките на Владата местата се ограничени и затоа резервирајте на време. Секој гостин добива гратис заштитна маска.

Leave a Reply

Your email address will not be published.