Паланчанка се обидела со шрафцигер да го убие сопругот

Паланчанката Љ.Ѓ. доби кривична пријава затоа што на 4 април со шрафцигер, со еден удар во пределот на градите, се обидела да го лиши од живот нејзиниот сопруг од село Конопница.

Откако го ранила, таа го однела во болница во Крива Паланка, а поради сериозноста на повредата, истиот бил префрлен во Клинички центар „Мајка Тереза“ во Скопје.

Leave a Reply

Your email address will not be published.